Voeg uw contactpersoon toe: online gamen op Facebook

Facebook is een van de meest populaire sociale netwerksites. Het heeft ongeveer 500 miljoen actieve gebruikers, en 50% van deze leden logt elke dag in. Leden hebben gemiddeld 130 vrienden. Maar deze sociale netwerksites zijn niet langer alleen bedoeld om updates te plaatsen, informatie te delen met vrienden of om in contact te komen met lang verloren studievrienden of familieleden.

Waarom brengen deze mensen veel van hun tijd online door? Een van hun redenen is online gamen. Online games worden gespeeld met behulp van een internetverbinding, via een computernetwerk. Er zijn games die eenvoudige teksten gebruiken, terwijl er ook zijn die online escape room zeer complexe grafische afbeeldingen gebruiken, zoals multiplayer-games zoals World of Warcraft, Runescape en Lineage II. Vaak creëerden spelers hun eigen online gaminggemeenschappen, zodat spelers in staat zouden zijn om te communiceren en sociale banden aan te gaan met degenen die hetzelfde spel spelen.

Het mooie van games die worden aangeboden op sociale netwerksites zoals Facebook, is dat ze gratis zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over creditcardgegevens en andere financiële details. Daarnaast zijn Facebook-games bedoeld om je mentaal te stimuleren. De meeste spellen op de sociale site zijn strategiespellen, spellen die bedoeld zijn om kritisch denken te ontwikkelen en verschillende strategieën te gebruiken om te winnen.

Met online games op Facebook kunnen gebruikers ook met elkaar communiceren. Je kunt spelen met degenen die deel uitmaken van je netwerk of contactenlijst, en met degenen die dat niet zijn. Je kunt zelfs nieuwe vrienden ontmoeten dankzij online gamen.

Wat zijn momenteel de populairste games op Facebook?

Stadsdorp. Dit is een stimulatiespel waarbij de speler zijn eigen stad kan creëren. Je zou in staat zijn om gewassen te verbouwen, winkels te bouwen, ze te verkopen in eettentjes en herenhuizen te bouwen. U kunt zelfs op uw vrienden tikken, zodat u uw bedrijf in de steden van uw vriend kunt uitbreiden.
ESPNU College Town. Nog een populair simulatiespel waarin je je eigen universiteit kunt oprichten en atleten kunt rekruteren.
Texas Hold’em-poker. Dit kaartspel blijft een van de meest populaire en gemakkelijk te leren kaartspellen die gericht is op inzetten, verhogen en folden.
Met juwelen getooide flits. Een populair spel voor zowel volwassenen als kinderen, waarbij je edelstenen binnen één minuut matcht. Er zijn wekelijkse toernooien waarmee je het tegen vrienden kunt opnemen.
Maffia oorlogen. Een multiplayer-game die niet alleen op Facebook kan worden gespeeld, maar ook in MySpace en Sonico. De game heeft 26 miljoen abonnees en won de 2009 Webby Award People’s Voice Winnaar voor de categorie Games.
Als je een Facebookgebruiker bent, maar nog geen van de vele gratis beschikbare online games hebt geprobeerd, moet je het zeker eens proberen. Je zult er versteld van staan ​​hoeveel extra plezier je kunt hebben met je Facebook-account!